The Macintosh family is in England. Mr. Macintosh is a farmer (农场主). He has three people help him on

所属学校:学历教育 科目:初中英语 2024-09-09 13:41:03 初中英语

The Macintosh family is in England. Mr. Macintosh is a farmer (农场主). He has three people help him on the farm. They help him look after the animals (照顾动物). Mrs. Macintosh is a teacher. She teaches math. She can play the piano and the guitar. Mr. and Mrs. Macintosh have one son and one daughter. Their son’s name is Tom and their daughter’s name is Fiona. Tom and Fiona like music very much. Tom can play the guitar and his sister, Fiona, can play the piano. Tom and Fiona go to the school music club every Wednesday. Next month they will play for all the teachers and students in their school. Mrs. Macintosh is very happy for them. Mr. Macintosh can’t play the guitar or the piano but he can sing. Sometimes, the family plays and sings together (在一起) after dinner in the evening. That’s Mr. Macintosh’s favorite family activity (活动).

根据材料内容选择最佳答案。

【1】How many people help Mr. Macintosh on the farm?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

【2】What subject does Mrs. Macintosh teach?

A. Math. B. P.E. C. Music. D. English.

【3】When do Tom and Fiona go to the school music club?

A. Every Monday.

B. Every Wednesday.

C. Every Thursday.

D. Every Sunday.

【4】What is Mr. Macintosh’s favorite family activity?

A. The family has dinner together.

B. The family watches TV together.

C. The family plays sports together.

D. The family plays and sings together.

【5】What can we know from the passage?

A. Tom has a family of four.

B. Mr. Macintosh can’t sing well.

C. Mrs. Macintosh can play the violin.

D. Fiona doesn’t like going to the music club.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】B

【4】D

【5】A

【解析】

本文介绍了麦金托什先生一家四口的基本信息和幸福的农场生活。

【1】题意:有多少人在农场帮助麦金托什先生?考查细节理解题。根据第三句He has three people help him on the farm.,可知选B。

【2】题意:麦金托什夫人教什么科目?考查细节理解题。根据Mrs. Macintosh is a teacher. She teaches math.,可知选A。

【3】题意:汤姆和菲奥娜什么时候去学校音乐俱乐部?考查细节理解题。根据Tom and Fiona go to the school music club every Wednesday.,可知选B。

【4】题意:麦金托什先生最喜欢的家庭活动是什么?考查细节理解题。A. The family has dinner together. 一家人一起吃晚饭。B. The family watches TV together. 一家人一起看电视。C. The family plays sports together. 全家一起做运动。D. The family plays and sings together. 全家一起玩耍和唱歌。根据短文最后Sometimes, the family plays and sings together after dinner in the evening. That’s Mr. Macintosh’s favorite family activity .,可知他喜欢全家一起玩耍和唱歌。故选D。

【5】题意:我们能从这篇文章了解到什么?考查细节理解题。A. Tom has a family of four. 有一个四口之家;根据Mr. and Mrs. Macintosh have one son and one daughter. Their son’s name is Tom and their daughter’s name is Fiona.,可知说法正确。B. Mr. Macintosh can’t sing well. Tom麦金托什先生唱得不好;根据Mr. Macintosh can’t play the guitar or the piano but he can sing.,可知说法错误。C. Mrs. Macintosh can play the violin. 麦金托什夫人会拉小提琴;根据She can play the piano and the guitar.,可知说法错误。D. Fiona doesn’t like going to the music club. 菲奥娜不喜欢去音乐俱乐部;根据Tom and Fiona go to the school music club every Wednesday.,可知说法错误。综合以上分析,故选A。

版权声明

声明:有的资源均来自网络转载,版权归原作者所有,如有侵犯到您的权益 请联系本站我们将配合处理!

下一篇 :返回列表

分享: