阅读短文,判断句子的正(T)误(F)。
My name is David Beckham. I come from the UK. I am very handsome. Look! I have broad shoulders. I have very strong knees. And my toes are very big because my job is playing football. I play football with my strong feet. But sometimes I play football with my head. I can play football wonderfully. Many people like to watch me play football. I am very famous in the football world. I have three sons. They like football very much. I teach them to play. Do you like football? Do you like me?
【1】David is his family name. (_____)
【2】David Beckham's sons are famous in the football world. (_____)
【3】David Beckham looks very handsome. (_____)
【4】Football fans like to watch him play football. (_____)
【5】David Beckham is good at playing football. (_____)
【答案】【1】F
【2】F
【3】T
【4】T
【5】T
【解析】版权声明
声明:有的资源均来自网络转载,版权归原作者所有,如有侵犯到您的权益
请联系本站我们将配合处理!
