阅读理解。判断正(T)误(F)。

所属学校:学历教育 科目:小学英语 2024-09-25 08:26:48 小学英语

阅读理解。判断正(T)误(F)。

My name is Amy. Tomorrow is Saturday. We have no classes. My parents aren’t going to work, but we are going to be very busy tomorrow. My mother is going to buy something for next week. My father is going to visit my aunt and uncle. I’m going to the bookstore by bus. Then I’m going to buy a dictionary. Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner. After that we are going to the cinema. I think we are going to have a nice weekend.

【1】Tomorrow is Saturday. (_____)

【2】Amy’s father is going to visit his grandparents in the morning. (_____)

【3】Amy is going to the bookstore by bike. (_____)

【4】Amy is going to buy a comic book. (_____)

【5】Tomorrow evening they are going to the cinema. (_____)

【答案】

【1】T

【2】F

【3】F

【4】F

【5】T

【解析】
版权声明

声明:有的资源均来自网络转载,版权归原作者所有,如有侵犯到您的权益 请联系本站我们将配合处理!

下一篇 :返回列表

分享: