阅读理解,完成任务。
My name is Jack. I want a pen pal. I'd like to say something about me. I'm nine years old. I live in London. I'm a student in a primary school. I often go to school by bike. I like riding a bike. I like singing songs and playing football, too. I usually play football with my friends after school. I also like going hiking with my family and I don't like drawing pictures. In the evening, I often read books. Sometimes I watch TV. I want to have a pen pal from China. Please write to me at Jack2314@penpal. com.
【1】根据短文内容,判断句子的正(T)误(F)。
1. Jack is eight years old. (____)
2. Singing songs and playing football are Jack's hobbies. (____)
3. Jack also likes going hiking and drawing pictures. (____)
4. Jack often reads books and watches TV in the evening. (____)
5. Jack2314@penpal. com is Jack's email address. (____)
【2】根据短文内容,选择正确的一项。
1. Jack is from ________. (____)
A. the US B. the UK C. China
2. Jack is a ________. (____)
A. student B. police officer C. teacher
3. Jack goes to school ________. (____)
A. by car B. on foot C. by bike
4. Jack wants a ________. (____)
A. Chinese boy B. Chinese girl C. Chinese pen pal
5. The best title(题目)of this passage(文章) should be ________. (____)
A. My New Pen Pal B. I want a new pen pal C. My Parents
【答案】【1】 F T F F T
【2】 B A C C B
【解析】版权声明
声明:有的资源均来自网络转载,版权归原作者所有,如有侵犯到您的权益
请联系本站我们将配合处理!
